Продавець Інтернет-магазин ЗНАКОМО! Відправка від 1 до 5 днів! На деякі товари може бути передплата! розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
Інтернет-магазин ЗНАКОМО! Відправка від 1 до 5 днів! На деякі товари може бути передплата!
+380 (97) 037-75-90
+380 (73) 156-87-00
+380 (50) 547-59-69
Кошик

Ніж для м'ясорубки Дива, Ротор, Аксіон, Бірз No2

Ніж для м'ясорубки Дива, Ротор, Аксіон, Бірз No2

226 

  • В наявності
+380 (97) 037-75-90
або пишіть на і-мейл або чат
  • +380 (73) 156-87-00
    або пишіть на і-мейл або чат
  • +380 (50) 547-59-69
    Днем замовлення вважається той день
Ніж для м'ясорубки Дива, Ротор, Аксіон, Бірз No2Ніж для м'ясорубки Дива, Ротор, Аксіон, Бірз No2
226 
В наявності
+380 (97) 037-75-90
або пишіть на і-мейл або чат
  • +380 (73) 156-87-00
    або пишіть на і-мейл або чат
  • +380 (50) 547-59-69
    Днем замовлення вважається той день
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ніж для електром'ясорубки універсальний "ХРОМ 50"

Діаметр 47 мм

Посадкове місце — квадрат — 8,5 мм

Ніж підходить для всіх вітчизняних електричних м'ясорубок. М'ясорубки: Дива, Ротор, Аксіон, Белвар

Призначений для використання в будь-яких побутових механічних і електромеханічних м'ясорубках вітчизняного виробництва. Має виняткові різальні властивості, зумовлені серпоподібною формою лопатей, отриманою з використанням унікальної технології точного лиття. Надовго збереже гостроту леза, завдяки використанню високоякісної інструментальної сталі в поєднанні із сучасними методами термооброблення. Електром'ясорубка — кухонний прилад, що складається з видимих і невидимостей елементів. Ніж — видима запчастина, і на цю деталь припадає велике навантаження. Нові або правильно заточені подрібнювачі швидко справляються з перемелюванням м'яса та подрібненням інших продуктів. Виробляються з металу й експлуатаційний період становить від 1 до 5 років, залежно від частоти використання техніки. Природний знос — головна причина, через яку доводиться купити ніж для м'ясорубки. Якими бувають ножі для м'ясорубки: критерії правильного вибору Коли в металевий корпус м'ясорубки потрапляють продукти, які просуваються через шнековий конвеєр, їх потрапляння до гострого ножа відбувається через обертання шнека. У результаті, найбільше навантаження помелу: розрізати на дрібніші частини, подрібнювати, рубати та підштовхувати на вихід до решітки — доводиться саме на ніж. Залежно від критеріїв, ножі мають власну класифікацію. Виробляються вони переважно зі сталі, а за способом виготовлення діляться на: Штамповані — трапляються в бюджетних пристроях, легкі, вимагають більш частої заміни. Ковані — високі показники міцності. Ножі можуть бути односторонніми та двосторонніми. Перші трапляються найчастіше, а другі слугують довше. За формою лез різаки класифікуються так: зі зсунутою крайкою від центральної осі; у формі серпа; із саблевою різальною сталлю. Форма ножа — перше, на що потрібно звернути увагу під час пошуку. Ножі можуть бути з прямою або вигнутою формою. Перевага останніх в запобіганні намотуванню жил на шнек. Це позитивно позначається на роботі пристрою, прискорює її та захищає від зламання важливі елементи. Від матеріалу виготовлення залежить те, як довго слугуватиме ніж м'ясорубки. Подрібнювачі переважно виробляють із неіржавкої сталі, і вони здатні довго працювати без заточування завдяки твердому сплаву. Є ножі зі спеціальним покриттям. Найпоширеніший — стелієвий, що збільшує експлуатаційний термін через підвищену зносостійкість. Наявність покриття захищає деталь, і вона довго не потребує заточування. Є ще самозаточувальні ножі в електром'ясорубку, але їхня вартість часто вища за ціни самої техніки. Тип посадкового отвору теж важливий. Воно може бути: круглим, овальним, квадратним, шестигранним, залежно від виробника. З аналогічною формою посадки буде й решітка, з якою потрібно міняти ніж для м'ясорубки. Купити ці два елементи обійдеться дешевше, ніж придбати нову електром'ясорубку. З встановленням ножа в електром'ясорубку ви впораєтеся самі, це нескладно. Якщо різак односторонній — встановлювати його потрібно плоскою стороною до решітки (на шток надівається опукла сторона деталі). Двосторонній ніж встановлюється будь-якою стороною. Кількість лопатей у виробничих м'ясорубках зазвичай дорівнює трьом, а в побутових — чотири. Коли потрібно міняти ніж для м'ясорубки та який факт унеможливлюють багато власників приладу Якщо пристрій перестає якісно подрібнювати продукти, перше, що перевіряють — подрібнювачі. Не завжди їхня заміна розв'язує проблему, тому що вона може приховуватися в чомусь іншому. Запчастини, що входять до комплекту м'ясорубки, можуть ламатися, зношуватися природним способом або губитися. Тупі різаки негативно позначаються на роботі агрегату. Для подрібнення продукту потрібно більше часу, навантаження сильніше й це погано впливає на дорогий ланцюг — двигун і редуктор. Щоб уникнути непередбачених зламання і витрат на ремонт, потрібно своєчасно міняти ніж для м'ясорубки. І разом із ними рекомендуємо поміняти та решітку. Саме цей факт упускають власники електром'ясорубок, докладаючи, що справа тільки в ножі. Ця різальна пара нероздільна, працює за принципом ножиць і для ефективності важливо, щоб: обидві деталі були новими (гострими); елементи щільно прилягають один до одного. Якщо між різаком і сіткою спостерігається проміжок — це сигнал про те, що й далі експлуатувати техніку небезпечно. У наявну щілину потрапляють частинки подрібнених продуктів, продуктивність м'ясорубки знижується. Такий сценарій використання пристрою може бути для шнека та втулки, перегрівається мотор, що призводить до виходу з ладу дорогої запчастини. Не обов'язково чекати, коли ножі затупляться або зламаються. Що довше використовується різак, то важче працює механізм пристрою. Небезпека найбільш цінна запчастина — двигун. Використання електроприладу з тупим подрібнювачем марне, тому що на виході не можна отримати фарш потрібної консистенції. Під час використання техніки двічі-4 рази на тиждень ніж до м'ясорубки потрібно міняти не рідше ніж один раз на рік. Заміну робіть разом із решіткою. Підібрати правильні комплектуючі можна самостійно.

Основні атрибути
ВиробникРотор
Країна виробникУкраїна
СтанНовий
Вид запчастиниНіж
  • Ціна: 226 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner